Utskrift

sdr300x49

Samisk Kunstnerråd (SDR) er et fellessekretariat for de 6 samiske kunstnerorganisasjoner -joik, - film, - forfatter, -billedkunstnere,- scenekunstnere og komponister med medlemmer fra Norge, Sverige, Finland og Russland.
SDR arbeider kunstpolitisk i forhold til alle Sametingene, Nordisk Ministerråd og andre internasjonale fora. SDR administrerer samiske kunstnerstipend, fond og tilskudd.

Vi søker daglig leder til vårt sekretariat i Karasjok. I nært samarbeid med styret i SDR vil du få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Som leder vil du få tid til å forme sekretariatets arbeid til beste for de samiske kunstnerorganisasjonene i SDR. Du vil få arbeide strategisk og få styrket ditt nettverk med kunstnere, offentlige beslutningstakere, politikere og fagfolk innen ulike områder i Sápmi.

Dersom du tenker at dette kunne være noe for deg, håper vi du sender en søknad. Vi søker etter en med interesse og erfaring med å fremme kunst. Videre ønsker vi at du har erfaring med ledelse/økonomi/forvaltning. Vis til dine samisk og engelsk språkkunnskaper både muntlig og skriftlig, og gjerne andre språk også. Er du løsningsorientert og samlende er også det egenskaper vi ser etter.

Det kreves universitets- eller høyskoleutdanning innen relevante fag for stillingen.
Stillingen er åremål på fire år.
Arbeidssted avtales.

Ytterligere informasjon om stillingene fås ved henvendelse til Samisk Kunstneråds styreleder Biret R. Sara på tlf. 48118771.
Søknad med CV sendes

Samisk Kunstnerråd
PB. 23, 9735 Kárášjohka/ Karasjok
evt. epost .

Søknadsfrist 1. nov.